Blog Recuperare Medicala

Articole Recuperare Medicala

Ofera sanatate familiei tale!
Familia, reprezinta echilibrul fiecaruia dintre noi, ne ofera armonie, intimitate si siguranta. De aceea trebuie sa avem grija de cei apropiati, sa ne pese de ei si de sanatatea lor. De la prevenire, la tratament, oricare dintre programele de terapie pot aduce un plus de sanatate familiei tale. Folosindu-se de cele mai de actualitate metode terapeutice, precum si de cunostintele si de experienta unora dintre cei mai buni terapeuti, KinetikMed ofera cele mai bune servicii de recuperare medicala, pentru o stare de sanatate mai buna.
    
Iar tu, pentru ca cel mai mult iti doresti sa-i protejezi pe cei dragi cat poti de mult, ai acum o sansa in plus cu KinetikMed! Le  poti oferi sanatate alegand cele mai bune terapii. Ii poti indruma pe cei dragi sa faca miscare, pentru o stare fizica cat si psihica mai buna.
    
Kinetoterapia indiferent de scopul urmarit, profilactic, terapeutic, sau recuperator, aduce reale si importante beneficii. Prin folosirea exercitiul fizic, kinetoterapia influenteaza in mod benefic toate aparatele si sistemele organismului uman. Kinetoterapia are efecte benefice asupra capacitatii cardiovasculare: creste volumul sanguin circulant, se obtine un schimb mai bun de gaze, iar proprietatile mecanice ale miocardului sunt mult imbunatatite, etc. Kinetoterapia intervine in reeducarea respiratorie, prin cresterea capacitatii vitale si a difuziunii pulmonare, obtinandu-se un schimb mai bun de gaze. Se obtin efecte benefice asupra mobilitatii articulare, cat si  asupra masei active a corpului cu refacerea fortei musculare si cresterea rezistentei musculare.
    
Prin folosirea procedurilor de fizioterapie, toti cei dragi tie pot beneficia de cele mai importante efecte cu rol in mentinerea si cresterea sanatatii. Fizioterapia, prin intermediul procedurilor sale, imbunatateste circulatia arterio-veno-limfatica. Galvanoterapia este indicata in afectiunile cardiovasculare, in mod special in hipertensiunea arteriala. Radiatiile infrarosii, influenteaza cresterea debitului sangvin. Este recunoscut faptul ca fizioterapia favorizeaza buna dispozitie. Fizioterapia imprima organismului o stare generala buna si foarte placuta. Radiatiile ultraviolete sunt frecvent folosite pentru importantele sale efecte psihologice. Folosirea razelor ultraviolete duce la cresterea imunitatii organismului. Razele ultraviolete, stimuleaza sistemul reticuloendotelial, si deci capacitatea de aparare a organismului.
    
Masajul contribuie la activarea circulatiei in intregul corp prin efectele pe care le produce. Masajul sporeste mobilitatea si gama de miscari ale articulatiilor. Masajul ofera un bun efect vasodilatator si trofic, astfel capsulele articulare sunt nutrite iar articulatiie sunt mai sanatoase. Aceasta terapie imbunatateste starea epidermei. Prin roseata produsa, se determina cresterea elasticitatii pielii. Digestia si tranzitul intestinal sunt mult imbunatatite prin masaj, iar constipatia este prevenita si eliminata. Masajul imbunatateste respiratia si ofera in general o stare de bine, influentand in mod favorabil psihicul.
 

Adaug─â comentariu


Codul de securitate
Actualizeaz─â